ِDMEM F12
500ml
+HEPES
+ L-GlutaMAX
از برند آساژن
ASAGENE
محیط کشت DMEM/F12 با فرمول مغذی در کشت سلول با سرم و یا بدون سرم کاربردهای متنوعی دارد. این محیط کشت در بافر HEPES فرموله می شود.
محیط کشتDMEM:F12 ترکیبی از دو نوع محیط کشت DMEM و Ham's F12 می باشد که به طور معمول جهت رشد طیف وسیعی از سلول های پستانداران مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب DMEM:F12 غنی و پیچیده و محتوی 21 نوع آمینو اسید، 10 نوع ویتامین، گلوکوز، زینک و آهن و سایر ترکیبات می باشد.
در واقع ترکیبی از مقادیر بالای گلوکوز، آمینو اسید ها و ویتامین های محیط کشت DMEM و اجزای متنوع محیط کشت Hams'F12 را درخود دارد. این محیط کشت نوعی محیط سینتتیک است که حاوی هیچ نوع سرم و پروتئین نبوده و بنابراین بسته به نوع کشت سلولی ممکن است نیاز به مکمل از جمله سرم داشته باشد. برخی از فرمولاسیون های موجود این محیط کشت ممکن است حاوی ال-گلوتامین و فنول رد و یا بدون آن باشند
در هنگام سفارش کالا، جهت حفظ زنجیره سرد در زمان حمل به نقاط مختلف کشور(بجز محدوده شیراز) گزینه تقاضای بسته بندی را اضافه نمایید.
جهت اطلاع از موجودی و قیمت تماس بگیرید